Астролог показала “закулісся” родини Володимира та Олени Зеленських: “Все дуже непросто”



“Це, швидше за все, виняток із правил”

- джерело.

Відомий астропсихолог Марія Воліна склала детальний гороскоп на президента України Володимира Зеленського, проаналізувавши дату його народження.

Подробиці вона розповіла у ексклюзивному інтерв’ю Знай.ua.

“Можу сказати, що ця людина, перш за все, актор, який любить керувати, який любить бути на виду, для якого дуже важливий авторитет, щоб його хвалили, щоб він був поміченим, був знаковим. І при цьому, якщо говорити про гороскоп, йому не властиві підкилимні ігри, маніпуляції, якісь тонкі дипломатичні здібності. Чого йому може не вистачати в політиці – це дипломатичного такту, уміння читати між рядків”, – повідомила астропсихолог.

Воліна додала, що важливою підтримкою для новообраного президента є його дружина Олена Зеленська. Вона, до речі, так само як і Володимир – Водолій за гороскопом, окрім того, подружжя – однолітки.

“Можу сказати в цілому, за класикою, два Водолія в союзі – це досить непросто: обидва – новатори, обидва ініціативні, обидва по-своєму лідери, оригінальні і самобутні люди. Вони один одного розуміють, їм один з одним комфортно, вони відчувають один одного, але швидше за все такий союз – це виняток із правил. Найчастіше вони дзеркалять один одного, але не завжди доповнюють один одного. У їхньому випадку, тут більше позитивних показників, ніж негативних, але це – виняток”, – вважає астролог.

Окрім того, вона розповіла про можливі загрози, які можуть спіткати Володимира у кріслі глави держави.

“Загрози замахів є, тому що старій системі можуть не сподобатися ті нововведення, які неминуче прийдуть з керуванням Зеленського. Загрози є, але є ще важливий момент, який не пов’язаний з зовнішніми загрозами, про які повинна дбати його служба безпеки. Цей момент дуже тонкий енергетично. Є поняття Егрегор – це енергетика певного місця, певної посаді. Егрегор часто сильніше, ніж одна людина, тобто, коли Зеленський вступив на президентський пост, його особистість неминуче буде змінюватися під впливом президентства. У нього станеться велика трансформація особистісна. Дуже важливо, щоб він її витримав, і щоб ті позитивні якості, з яким він прийшов на цю посаду, – збереглися, тому що така посада творить людину: вона дуже велика і може настільки істотно змінити людину, що, скажімо так, це будуть кардинальні зміни”, – резюмувала астропсихолог.


Читайте також:


Залишити коментар: