АРЕСТОВИЧ ПОЯСНИВ СВОЇ ОСТАННІ СКАНДАЛЬНІ ЗАЯВИ ТА ОБРАЗИ НА АДРЕСУ ЗЕЛЕНСЬКОГО



Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував свої скандальні заяви.

Пише - джерело.

Так, за декілька місяців від початку повномасштабного вторгнення, він замість заспокоєння навпаки почав розбурхувати емоції українців своїми висловлюваннями.

Зокрема, блогер сказав, що ставиться до ЛГБТ-персон, як до людей із девіаціями — відхиленнями від норм поведінки. Також юзерів обурили слова Олексія, що “багато людей в Україні хочуть побудувати велику країну з маленькою культурою”.

Втрапив у скандал військовий оглядач і через заяву про жінок-воїнів.

У програмі ЖВЛ Арестович зазначив, що все це він казав спеціально, та пояснив, чому.

“Провокація дуже свідома, я точно знаю, що я роблю і чому. Я це роблю для того, щоб думали. Коли я бачу, що люди засинають, або не хочуть обговорювати якісь теми, які варто обговорювати, то я постійно так – клац – подумайте на цю тему. І роблю так, щоб подразник був найбільший”, – зізнався він.

Радник голови ОП зазначив, що догани за свої закиди не отримував: “Мене можуть спитати, чому я це сказав, я пояснюю і все гаразд”.

Також Арестовичу пригадують, як він нелюб’язно висловлювався на адресу Зеленського. Зокрема, Олексій називав президента “лялькою”, а тепер працює з ним в одному офісі.

“Перед тим, як я прийшов працювати на нього, я його особисто ображав. А потім я побачив його в роботі. Зараз я дуже добре ставлюся до нього по-людськи, тому що він дуже-дуже-дуже гарна людина. Я його підтримую як особистість, а потім як президента”, – прокоментував він.

ОЛЕКСІЙ АРЕСТОВИЧ: Я НІКОЛИ НЕ СТАВИВ СОБІ ЗА МЕТУ КОГОСЬ ЗАСПОКОЮВАТИ, ЦЕ САМЕ ВИЙШЛО


Читайте також:


Залишити коментар: