Роман Сасанчин про важкі пологи дружини: “Вона не змогла природньо народити”



Дружині артиста довелося робити кесарів розтин.

- джерело.

Український співак, переможець “Голосу діти” та “Голос країни” Роман Сасанчин поділився подробицями народження первістка.

У інфотейнтмент-шоу “Твій день” новоспечений батько розповів, як минули пологи. За словами Сасанчина, його дружині Іванні довелося робити кесарів розтин:

“Вагітність проходила дуже важко. Пологи були нелегкими. Вже сьогодні о другій годині ночі Іванка телефонує і каже: “У мене перейми почалися”. З тої години я з нею сидів. Вона не змогла природньо народити, її кесерили. Буквально півгодини тому мені принесли маленьке чудо! Я не можу передати ці емоції”, – сказав Сасанчин.

Щодо того, як він вирішив, що буде присутнім на пологах, виконавець сказав:

“Ще до пологів я одразу попередив дружину, що я буду з нею на пологах, тому що це таке таїнство, яке можливо буде тільки один раз в нашому житті і я дуже хочу підтримувати її”, – прокоментував Роман.

Також молодий батько розсекретив й ім’я новонародженої донечки: “Назвали Єлизавета. Елізабет буде у паспорті”.

Роман прокоментував, чи думав коли-небудь, що стане батьком у 19 років:

“Я ніколи не міг подумати… Я дуже переживав. Це насамперед відповідальність. Багато чого для дитини зробити. Коли я сидів у палаті і почув крик на весь коридор, я одразу зрозумів, що це моє”, – сказав Роман.


Читайте також:


Залишити коментар: