Привітання з Новим роком 2022 та Різдвом у віршах, прозі, листівках, прикольних смс



Вже зовсім скоро прийде Новий 2022-й, рік Тигра. А це означає, що пора підготувати для рідних, коханих, друзів та колег щирі побажання всього самого найкращого у прийдешньому році. ТСН.ua підготував романтичні, прикольні і душевні привітання з Новим роком 2022 у віршах та прозі, які допоможуть вам бути оригінальними.

- джерело.

Новорічні привітання на рік Тигра: якими вони повинні бути
Готуючись вітати найближчих людей з роком Синього Тигра, необхідно спочатку більше дізнатися про символ Нового року 2022. Адже від цього буде залежати і текст привітання.

Тигр — це сильна та могутня тварина, яка може досягти своєї цілі всього лише одним стрибком. Її не зупиняють перешкоди на шляху. Тому важливо, щоб привітання з Новим роком 2022 включали в себе побажання досягнення поставленої мети, отримання енергії для нових починань та міцного здоров’я.

Також символ прийдешнього року ще й дуже допитливий, він намагається цікавитися всім, що оточує його. Тому, коли готуєте новорічні привітання для колег, обов’язково побажайте їм не зупинятися на досягнутому, йти вперед та вдосконалювати свій професіоналізм.

Красиві новорічні привітання на рік Тигра в віршах та прозі

Вітаю з Новим роком! Бажаю, щоб майбутній рік приніс нам стільки радощів, скільки днів у році, і щоб кожен день дарував нам посмішку і частинку добра. Нехай все, що ми планували, обов’язково збудеться: все те, що хотіли почати, – почнеться, а що хотіли закінчити – закінчиться. Нехай наступного року ми всі станемо щасливішими, добрішими і уважнішими до людей, що нас оточують, а світ відкриє нам нові двері!

***

Щиро вітаємо Вас з прийдешніми Новорічними та Різдвяними святами.

Нехай з останніми хвилинами Старого року Вас покинуть турботи та негаразди, а Новий – 2022 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги.

У Новий рік бажаю знайти гармонію в душі, спокій і затишок серед рідних людей. Нехай відчуття новорічного дива супроводжує вас протягом всього року! Прийміть мої щирі привітання з Новим роком 2022 та Різдвом Христовим!

***

З Новим роком спішу привітання подарувати! Бажаю, щоб прийдешній рік приніс багато щасливих моментів, удач і перемог. Нехай ваше життя буде наповнене чудовими зустрічами, незабутніми спогадами і щирими людьми.

З роком Новим я вас, любі, вітаю,

Від щирого серця добра вам бажаю!

Хай буде достатку та щастя багато,

Хай сповниться миром й добробутом хата,

Нехай в новім році усе в вас вдається,

І радість барвінком довкола вас в’ється!

Миру та спокою, ласки, любові,

Кожного дня щоб були ви здорові!

***

Новорічне свято сповнене чарами,

Подарує все, чого душа бажає.

Тож, у цей святковий час,

Привітання, в мене є для вас.

Зичу я вам щастя, сонця та добра,

Щирих друзів, процвітання та доходу.

Нехай всі біди обминають ваш поріг,

А прийде лише радість в Новий рік.

Нехай Новий рік стане щасливим,

і життя буде повне усмішок.

Нехай у Новому Році життя буде багатим на незабутні враження, хай мрії збуваються, сяють на обличчях посмішки, очі світяться щастям! Нехай в душі буде більше добра! Здоров’я, любові, взаєморозуміння, радості, достатку, подорожей і хороших подій. Нехай 2022-й дарує тільки найкраще! Прийміть мої привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

***

З прийдешнім Новим роком! Як тільки він переступить поріг нашого будинку, все буде абсолютно по-новому. Бажаю вам нового щастя, нових грошей, нової удачі і нових вдалих проектів! Нехай залишаються старими тільки рідні, кохані і друзі!

***

Радісно б’ють куранти і стукають серця в очікуванні чудес, веселе свято виблискує новорічними вогниками, салютами та бризками шампанського. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров’я дасть можливість здійснити всі мрії. Прийміть привітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

***

Надсилаю свої привітання з Новий роком та Різдвом Христовим! Бажаю, щоб 2022-й приніс багато приводів для радості і щасливих моментів. Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залиште всі негаразди позаду і в цю новорічну ніч повірте в диво, воно обов’язково збудеться!

Надсилаю щирі привітання з Новим роком! Бажаю міцного здоров’я, радісних миттєвостей, неймовірних успіхів та звершень! Нехай життя іскриться, як келих ігристого вина, здоров’я буде міцним, а гаманець – повним! Бажаю у 2022 році, щоб мрії здійснювалися, а на серці було тепло і затишно, у родині – мирно і заможно, у коханні – пристрасно і легко. Благополуччя і радості у прийдешньому році!

***

Вітаю вас з прийдешнім Новим роком і бажаю, щоб він, як тільки-но переступить поріг вашого дому, перетворив усе на казку. Бажаю вам нового щастя, нового достатку, злагоди, усмішок, радості успіхів! А старими нехай залишаються лише родина, кохані і друзі!

***

Прийміть мої привітання з Новим роком! Бажаю, щоб 2022 рік приніс багато кращого, ніж минулий рік, подарував безліч приводів для радості і щастя! Нехай збудуться найзаповітніші бажання і у всіх справах вас супроводжує удача! Залишайте усі негаразди у минулому році, сподівайтеся на диво і воно настане! Цієї новорічної ночі повірте у чарівну магію, мрійте і все неодмінно здійсниться!

***

Нехай прийдешній рік буде яскравим, як спалахи феєрверків, красивим, як прикрашена ялинка, веселим, як сам Новий рік! Нехай настрій буде на висоті, душа співає від радості, а серце завжди зігріває любов! Прийми мої привітання з Новим роком 2022!

Зовсім скоро Бика на посту замінить Тигр. Нехай він принесе вам міцного здоров’я та побільше грошенят, відверне всі невдачі, нагородить тільки гарним настроєм та радістю на всі наступні 12 місяців! Нехай в прийдешньому році всі починання закінчуються лише успіхом!

***

Надсилаю привітання з Новим роком 2022! Бажаю вам радості і тепла. Нехай у вашому домі назавжди оселяться щастя, доброта, взаєморозуміння та взаємоповага. Нехай ваше життя сповниться яскравими фарбами, а проблеми та невдачі обходять вас стороною. Бажаємо прекрасного настрою на найближчі 365 днів. Нехай 2022 рік принесе вам лише позитивні моменти та приємні події, а все погане — залишиться в минулому році.

З роком Тигра вас вітаю,

Хай щасливим буде він,

Принесе нехай вам вихор

Позитивних тільки змін.

Хай успішними лиш будуть

Починання ваші всі,

Біди вас нехай забудуть,

Буде хай любов в житті.

Гроші теж хай завітають

В новорічну, славну ніч,

Хай достаток процвітає,

Гра завжди вартує свіч.

***

Вітаю Вас я з Новим Роком,

Свіжим, чистим, молодим!

Нехай всі біди, негаразди

В ньому розвіються, як дим!

***

Нехай в новому році
Щодня й на кожнім кроці
Дива чарівні стануться
І мрії всі збуваються.

Нехай хурделиця змете
Усе лихе, що сталося,
А новий рік нехай несе
Все те, що так бажалося.

Незгоди всі забудуться,
Що мріялось — все збудеться,
Злагода в сім’ї панує.
Дарунки Дід Мороз готує!

***

Новий рік — чудове свято!
Зичу Вам добра багато,
Миру в домі й на землі,
І смачного на столі.

Хай приходять друзі в гості,
Щастя буде на порозі,
Здійснення бажань і мрій
Подарує рік Новий!

З Новим роком всіх вітаю,
Всього доброго бажаю!
З вами щоб дива ставались,
Добрі люди зустрічались.

Щастя щоб був повен дім,
Сміх дзвінкий лунав у нім.
Щоб здоровими були
Та фінанси все росли.

***

Новий рік, Новий рік!
Щастя Вам на цілий рік,
Ще здоров’я і добра,
Хай святкує вся сім’я!

Будьте Ви завжди здорові,
Хай пригоди будуть нові,
Нові враження і люди,
Хай цей рік щасливим буде!

З Новим роком, українці!

Хай в квартирі і хатинці

Заіскриться вогник чуда,

Хай добро до вас прибуде!

Хай насіється із неба

Те, чого усім вам треба.

Хай зійде вам Божа ласка,

І в життя приходить казка!

***

З Новим роком, з новим щастям!

Хай цей рік для вас удасться.

На роботі хай шанують,

Часто премії дарують.

Вдома люблять, обіймають,

За дрібниці хай не лають.

Буде хай чудовий настрій.

З Новим роком, з новим щастям!

З Новим роком. Бажаю не зустрічати оленів на своєму шляху. Бажаю не заснути перш часу і дочекатися Діда Мороза з крутими подарунками. Бажаю не перебрати з олів’є і шампанським. Бажаю всім серцем повірити в диво і нове щасливе життя. Нехай Новий рік для тебе буде нереально успішним і багатейським!

***

З Новим роком! Нехай до біса котяться всі проблеми! Нехай тверезий Дід Мороз подарує п’янке щастя тверезої реальності! Бажаю крутих підйомів в новому році, максимальних доходів, бажаних результатів у справах і неймовірно пристрасних почуттів у відносинах!

Надсилаю щирі привітання з Новим роком 2022! Бажаю нічого не пропускати в прийдешньому році – ні мрію, за яку треба боротися, ні проєкт, який потрібно здати завчасно, ані урок, де чогось можна навчитися. А також бажаю стрункого тіла і товстого гаманця, маленької яхти, маленької вілли і маленького мільйонного статку!

***

Новий рік – це чудове свято, коли янголам, чарівникам та феям доводиться працювати понад норми, щоб приносити радість та посмішки не лише дітям, а й дорослим. Тому бажаю, щоб всі твої побажання були чітко сформульовані і під бій курантів відправилися в небесну канцелярію. Нехай відповідь прийде якнайскоріше, і всі твої мрії збуваються! Бажаю у 2022 році побити особистий рекорд по здійсненню заповітних бажань! Прийми мої привітання з Новим роком!

***

З Новим 2022 Роком!

Позитиву та везіння,

Радості переплетіння,

Сонячних та гарних днів,

Щоб усе в житті зумів!

***

На порозі 2022 рік

Стукає до хати,

Відкривайте бо стоїть

Дідо бородатий.

З побажаннями добра

Прийшов віншувати:

Щоб ви цілий рік цвіли,

Та були багаті!

Дивися, мамусю, адже сніжинки
За вікном танцюють так красиво!
Новий Рік поспішає вже по стежці…
Вітаю, мамо, будь щаслива!

***

З Новим роком вас вітаю,
Мама мила моя!
І бути щасливою бажаю,
Захоплюючись і люблячи.

Щоб надією і удачею
Висвітлювалася життя твоє,
Відчуваю себе багатшими,
Так як мама ти — моя!

Б’ють годинники 12 разів

Мамо! З Новим 2022 роком!

Нехай він буде повноцінним,

Радісним, здоровим!

І веселим і приємним,

З чудовим настроєм,

І, звичайно ж, із грошима,

Щастям та везінням!

***

Тигр в двері стука,

Тещі я бажаю внуків!

Щоб вродливі та щасливі,

І здорові, і сміливі!

Прийміть привітання з Новим роком 2022! Я бажаю вам промокнути під доларовим дощем, побути в купі листопадової удачі і відчути лавину щастя! Нехай в будь-яку пору року вас супроводжує успіх, здоров’я і благополуччя. Отримуйте задоволення від кожної хвилини в рік Тигра!

***

Колеги, хочу надіслати вам привітання з Новим Роком 2022 і побажати, щоб всі негаразди, непорозуміння та переживання залишилися в минулому році. Щоб в новий рік Ви вступили сповнені нових сил та натхнення!

Новий рік біжить до вас,

Та дає такий указ:

Щоб бабло на вас напало,

Та весь рік не відпускало.

Ще торбиночка добра

Щоб завжди у вас була,

А кохання — як зірок,

Величезнійший мішок.

Хай усі здійсняться мрії,

Щоб були весь рік щасливі!

***

Із прийдешнім Вас, колеги!

Нехай підвищиться зарплата,

Щоб веселий Дід Мороз

Всім подаруночок приніс!

У тому подарунку — банку щастя,

Сміху цілий кілограм,

Заклинання від напастей

І пучок везіння вам!

Прийми мої привітання з Новим роком 2022! Бажаю, щоб рік Тигра почався з гарного настрою, супроводжувався втіленням всього задуманого, та закінчився успіхом на усіх фронтах!

***

Нехай твоє життя в Новому році буде, як шампанське — легким, запаморочливим і смачним!

Грошеняток бiльше вдвоє,

А кохання навiть втроє,

І нехай цей Новий 2022 Рiк

Буде кращим як торік!

***

Оскільки рік Тигра йде

Всім нам точно повезе.

Буде грошей в нас багато,

І підніметься зарплата.


Читайте також:


Залишити коментар: