76-річна бабуся возить онука з інвалідністю в школу і щодня проходить 24 кілометри



76-річна Ши Юйінг з провінції Гуансі, Китай, кожен день проходить 24 кілометри, щоб допомогти своєму дев’ятирічному онукові дістатися до школи і повернутися додому.

- джерело.

Хлопчик страждає на дитячий церебральний параліч та лише завдяки своїй героїчній бабусі може отримати гідну освіту, розповідає Daily Mail.

Ши Юйінг вже чотири роки возить свого онука Хаовена в школу по гірській стежці. Батько хлопчика працює в іншому місті, а його мама вийшла заміж за іншого, тому про дитину може подбати тільки бабуся. Перші три роки літня жінка використовувала для перевезення інваліда велосипед, а минулого літа китайська влада подарували йому інвалідний візок.

Ши намагалася водити хлопчика до лікарів, але лікування не принесло результатів і лише призвело маленьку сім’ю в борги. Проте бабуся впевнена, що Хаовен зможе домогтися успіху, незважаючи на важку хворобу, – його інтелект повністю збережений, у нього відмінна пам’ять, і він дуже любить математику. Ось тільки з кожним роком возити його в школу стає все складніше.

Ши Юйінг каже:

«Поки у мене є сили, я буду штовхати його вперед».

Китайська бабуся не втрачає надії, що зуміє знайти хорошу школу для інвалідів, куди зможе відправити Хаовена. А поки вона самостійно бореться за майбутнє свого онука і продовжує щодня долати 24 кілометри по гірській дорозі.


Читайте також:


Залишити коментар: