5000 гривень замість бебі-боксів: молода матуся показала, як насправді працює реформа



Блогер Татуся Бо не стала мовчати

- джерело.

Замість Бебі-боксів-наборів всього, що необхідно малюкам, українським матерям тепер видається 5000 гривень. Багато молодих мам незадоволені таким рішенням. Адже, по-перше, отримувати ці гроші-ціла тривала і складна процедура, і виплачують їх зовсім не гарантовано. Популярна блогер і мама Татуся Бо написала на своїй сторінці в Facebook величезний пост, в якому розкритикувала реформу. Татуся вибрала сатиричний стиль, почавши свій пост так:

“Уважаєма мамочка, получітє-распішитєсь, ось вам в подарок – “ні**я”. Чо ви арьотє женщіна? Це нове, красіве, реформіруване і зільоне ні**я! Шото ви женщіна вобще на гормонах кукушенькой поїхали, вобще в реформах ніх**а не понімаєте. От дивіться, раніше понарожавшим давали бебібокси, а щас даємо н**я. Свіркающе новіньке ні**я, не розстраюйтесь, воно колись должно превратиться в х**зна-шо. І вобще, чо вам наше реформіруване ні**я не нравиться?”

Вона рішуче розкритикувала дії “Слуг народу”, за ініціативою яких, ” замість величезних коробок з усім корисним і потрібним для дітей, тепер видають 5000 гривень. При тому, що остання комплектація “Бебі-боксу” сумарно коштувала 7500.

До того ж, щоб отримати ці 5 тисяч, потрібно напружитися, зібрати документи, довідки на довідку, постояти в черзі, а в останній момент виявиться, що який-небудь бланк замінили. Словом, кількістю шанувальників ініціатива з Бебі-боксами не блищить, подивимося, що буде далі.


Читайте також:


Залишити коментар: