16-річний водій спричинив смертельну ДТП на Infiniti, яку подарували батьки — ЗМІ



Подію правоохоронці зафіксували 26 жовтня 2021 року близько 20:45, інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу Національної поліції України.

- джерело.



За попередніми даними, на перехресті вулиць Гагаріна та Одеської в Харкові сталося зіткнення автомобілів Infiniti та Chevrolet. З’ясовуючи обставини ДТП, слідчі дійшли висновку, що 16-річний водій Infiniti намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора. Внаслідок аварії водійка Chevrolet загинув на місці, водій Infiniti та двоє пасажирів із травмами опинилися у лікарні. Один із них, 14-річний хлопець, помер у лікарні, інформують ЗМІ.

На місці події працюють керівники обласного главку поліції, слідчого управління, експерти-криміналісти, слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Здійснюється комплекс усіх необхідних заходів для встановлення обставин автопригоди. Вирішується питання щодо кваліфікації ДТП за Кримінальним кодексом України.

За інформацією видань, Infiniti малолітньому гонщику подарували днями батьки. Контентом з автівки хлопець ділився в Instagram. Там — чисельні порушення ПДР, гонки, автівки, автомати, ресторани та бази відпочинку. Малолітній водій посилає патрульних:
«Можете развернуться и пойти н@хуй».
Як попередньо встановили слідчі, Infiniti рухалася зі швидкістю понад 100 км на годину на червоний сигнал світлофору.

 


Читайте також:


Залишити коментар: