12-річному волинянину-сироті відмовили в участі в Нацвідборі на дитяче Євробачення



12-річному школяреві-сироті Максиму Ткачуку, який лідирував в онлайн-кастингу претендентів на участь у національному відборі для дитячого Євробачення, чиновники НСТУ анулювали конкурсну заявку.

- джерело.

Про це повідомила бабуся школяра Лариса Володимирівна, пише Zik.

Також з YouTube Нацвідбору на дитяче Євробачення зникло відео, в якому Максим Ткачук виконав пісню “Джамайка” українською мовою. При цьому талановита дитина набрала вже понад 12 тисяч лайків, що гарантувало їй участь у нацвідборі. Всі його конкуренти істотно відставали за кількістю лайків.

“Мені натякнули, що через пісню “Смуглянка”. З телеканалу ніхто не набирав і нічого не пояснив. Я б хотіла у них запитати, щоб вони мені особисто сказали, чому. Дитина набрала більше 12 тисяч голосів, і більше 30 тисяч переглядів. Якщо правда, що через “Смуглянку”, то я не знаю, тоді в нашій країні взагалі капець”, – сказала Лариса Володимирівна.

За її словами, Максим засмутився через таке рішення чиновників.

ЦРадів, що йде попереду, а тут бах – і його зняли. Втішаємо, говоримо, щоб не переживав, якби поїхав і нічого не зайняв, було б ще гірше. Щось же потрібно дитині говорити”, – каже Лариса Володимирівна.


Читайте також:


Залишити коментар: