ЗСУ підірвали ворожі склади із боєкомплектами на Ізюмському напрямку



На Ізюмському напрямку українські військові підірвали склади із боєкомплектами російської артилерії. На відео видно, як довго та потужно детонують ворожі боєприпаси.

Пише - джерело.

Знищення цих боєкомплектів – важливе досягнення. Оскільки окупанти переважають в артилерії та випалюють цією зброєю все на своєму шляху.

До слова, під Ізюмом ворог перегруповує війська для відновлення наступу. Так, росіяни перемістили батальйонну тактичну групу з району міста Ізюм у напрямку населеного пункту Сніжківка й розгорнули додаткові підрозділи ствольної артилерії.

Наразі в Ізюмі зберігається багато ворожої техніки, яку окупанти можуть використати для наступу. Але, на щастя, тепер на один ворожий склад менше.

Як палає ворожий склад з боєкомплектами: дивіться відео

Останній тиждень артилеристи дуже часто гатять по ворожих базах
Зауважимо, що у ніч проти 4 липня ЗСУ вдарили по складу окупантів у Сніжному. На відео видно, що детонація – дуже потужна, полум’я сягає кількох метрів у висоту, ще вище – стовпи чорного диму. Напередодні було знищено і ворожу базу в тимчасово окупованому Мелітополі.

Голова Луганської ОВА Сергій Гайдай розповів, що впродовж останнього тижня особливо добре працюють українські артилеристи, завдаючи ворогу шалених втрат. Вражені як командні пункти, так і склади БК та запаси пального. Напередодні СБУ повідомила, що щодня українські військові знищують російської техніки на десятки мільйонів доларів.

Загальні втрати ворога в техніці
Загалом станом на 4 червня від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну окупанти втратили щонайменше:

танків – 1589,
бойових броньованих машин – 3754,
артилерійських систем – 804,
РСЗВ – 246,
засоби ППО – 105,
літаків – 217,
гелікоптерів – 187,
БпЛА оперативно-тактичного рівня – 658,
крилатих ракет – 144,
кораблів / катерів – 15,
автомобільної техніки та автоцистерн – 2629,
спеціальної техніки – 65.

https://24tv.ua/vtrati-voroga-izyumskomu-napryamku-zsu-pidirvali-skladi-rosiyan_n2073560?fbclid=IwAR2bjATJtwB3rfI8H4CWJhrw4_M668gnVRILzpQxsBUJZy_lTuXX3qvp0a8


Читайте також:


Залишити коментар: