“Зроби зарплати як у Європі а потім тарифи піднімай”, – українці відповіли Зеленському на його заяву про ціни на газ



Українців обурила заява президента Володимира Зеленського про те, що влада “не може дозволити зростання цін” на газ, та анонс нового й “справедливого” рішення щодо тарифів.
Вони залишили численні коментарі під новиною, оприлюдненою OBOZREVATEL у соцмережі. Очільник держави сказав, що блакитне паливо дорожчає в Європі, тож це призводить до зростання цін в Україні, проте пересічні громадяни з ним не погодилися.
“Миру мир, солдату – дембель, кожному мужику по дві баби, кожній жінці по мужику. Ось приблизно так перекладається ця заява. Так, і ще вода мокра”, – написав Іван Маляр.
“Те, що він “заявляє, анонсує, доручає” – це все до ліхтаря… Але всім усе ясно, що від самого початку цей, прости господи, “актор” дуже погано відіграє цю роль. Нічого воно не вирішує, він просто аватар у чиїхось руках”, – заявив Дмитро Родак.
“Як вони гарно вміють шити народ у дурні. Просто майстри найвищого ґатунку”, – висловила власну думку Марла Фріксен.
“Для початку, владо, підніміть українцям європейські зарплати та пенсії, а потім женіться за цінами європейськими”, – упевнений Вася Цанько.
“Напишіть, у якій країні за транспортування газу по своїх трубах платять гроші”, – заявила Наталія Варварук.
“А ви на зарплати та пенсії дивитеся європейські? Ні зарплати, ні роботи, лише драконівські побори. А вони ще добрі… не допустять… ніби без їхнього відома відбувається підвищення…” – написала Оксана Грабарська.
“Спочатку підвищили, спихнули все на [Петра] Порошенка, тепер Зе каже знизити, тільки от забуває сказати, що вже майже два роки як Порошенко не президент”, – висловився Степан Шевчук.
“А ти що, не знав, що робиться в державі? Тоді який із тебе президент…” – вважає Микола Зеленський.
“Черговий лохотрон, щоб заспокоїлися. Знову “зберемося”, знов “подумаємо”. Як завжди”, – сказав Фелікс Шевченко.
Українці обурилися заявою президента
Вони не погодилися з аргументами Зеленського щодо здорожчання комунальних тарифів


Читайте також:


Залишити коментар: