Знімав трансляцію для підписників: блогер разом з друзями розбився у ДТП. Загинули всі



Відомий блогер, зірка TikTok і Twitter Даніял Хан загинув в аварії, яка сталася під час прямої трансляції нічної поїздки на великій швидкості.

- джерело.

ДТП сталася в Ісламабаді (Пакистан), на швидкісній трасі, поруч з однією з розв’язок. Молоді люди у віці від 20 до 22 років гнали по шосе з істотним перевищенням швидкості, перебудовуючись з ряду в ряд. У якийсь момент Даніял, який сидів за кермом автомобіля, не впорався з керуванням і на повному ходу врізався правим боком у задню частину вантажівки, після чого його машина перекинулася.

Як повідомила місцева поліція, троє з чотирьох молодих людей загинули на місці. Учасник поїздки, який вижив, в тяжкому стані був доставлений в Пакистанський інститут медичних наук (PIMS), але лікарі не змогли врятувати йому життя – від отриманих травм потерпілий помер. Через те, що автомобіль блогера врізався у вантажівку, в аварії більше ніхто не постраждав.

Відео аварії і її наслідків з’явилося в Мережі. Воно показує, наскільки бездумно поводилися молоді люди і до чого це призвело. Шанувальники молодого блогера оплакують його смерть в TikTok і Twitter.


Читайте також:


Залишити коментар: