Кароль, прощай: Дан Балан публічно запалив з першими красунями країни



Молдавський співак і ймовірний бойфренд Кароль Дан Балан виступив на конкурсі Міс Україна.
Історія кохання Дана Балана і Тіни Кароль зав’язалася в 9 сезоні вокального шоу Голос країни на каналі 1+1. Вони разом з’явилися в тренерських кріслах і з перших секунд підкорили глядачів своєю чарівністю, іскрометним гумором і кокетливим настроєм. Молдавський співак і українська поп-діва так активно фліртували один з одним на очах мільйонної аудиторії, що у шанувальників не залишилося сумнівів у їх почуттях.

- джерело.

Однак незабаром зірки розійшлися. Дан Балан показав дітей під час зйомок кліпу, а Кароль полетіла на зйомки в Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, США. Пізніше українська красуня стала ведучою популярного шоу і, здається, зовсім не планує приділяти час стосункам з Баланом. Досі невідомо, що між ними сталося, але тепер кожен живе своїм життям.

Нещодавно в Києві пройшов конкурс Міс Україна, на якому виступив Дан Балан. На сцені він з’явився в компанії перших красунь країни і виконав улюблені хіти публіки. Серед них – Hold On Love. Молдавський співак підігравав дівчатам і забавно танцював на сцені. І примітно, що Тіна Кароль поруч помічена не була.

https://youtu.be/3z1duiZ-mb0


Читайте також:


Залишити коментар: