Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку



Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку

- джерело.


Працівники поліції Закарпатської області розслідують факт загибелі неповнолітнього хлопця із Рахівського району, який зник 5 січня під час паводку.

Як передає Укрінформ, про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

“Співробітники Рахівського районного відділу поліції розшукали 13-річного хлопця, що нещодавно зник. Наразі поліцейські встановлюють всі обставини загибелі підлітка”, – йдеться у повідомленні.

У поліції нагадали, що 5 січня, близько 21:30 до поліції Рахова надійшло повідомлення про зникнення 13-річного жителя селища Кобилецька Поляна.

Правоохоронці встановили, що 24-річний чоловік разом з дитиною повертався із лісу додому на підводі, при перетині річки стрімкий потік води почав розбивати підводу, у результаті чого місцеві жителі опинилися у воді. Чоловік доплив до берега, а хлопчик зник у воді.

Спочатку чоловік намагався самотужки розшукати хлопця, але, коли пошуки не дали результатів, звернувся до лісника, який і повідомив про подію екстрені служби.

“Поліцейські разом з рятувальниками та небайдужими громадянами негайно розпочали пошуки дитини. Сьогодні, 7 січня, тіло хлопчика без ознак насильницької смерті виявили неподалік берега річки, за 10 км від місця зникнення”, – поінформували у поліції.

Правоохоронці у рамках кримінального провадження встановлюють всі обставини смерті підлітка.

Як повідомляв Укрінформ, на Закарпатті 5 січня утворився паводок внаслідок інтенсивних опадів та танення снігу в гірській частині області. Під час паводку у р. Крайня впав 13-річний хлопчик Богдан Щерба.

Сообщение Знайшли тіло підлітка, який зник під час паводку появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар:




Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *