Знайдено тіло 29-річної Христини Новак, яка зникла в Італії 7 місяців тому: її вбивцю заарештували



29-річна українка з Одеси, зникла сім місяців тому в провінції Пізи. Тіло Христини було знайдено кілька днів тому в закинутому фермерському будинку. З підозрою у вбивстві Христини Новак та приховування її тіла, два місяці тому було заарештовано 49-річного італійця Франческо Лупіно.

Пише - джерело.

Як інформує “Українська газета”, подія сталася вранці 18 травня у Вальтреббії, що у Кроарі.

Христина Новак, 29 років, яка працювала в нічному клубі у місті а Altopascio, поблизу міста Лукка, зникла 31 жовтня 2020 в ніч Хелловін, залишивши вдома документи, гроші та мобільний телефон.

За убивство Христини Новак, яка зникла в Італії у листопаді 2020 року, заарештовано її сусіда-італійця. Він був діловим партнером нареченого дівчини. Звинувачувального Франческо Лупіно заарештували зранку 23 березня за наказом прокуратури Пізи.

Дівчина зникла після арешту її нареченого Айрама Гонзалеса Негріма, 41-річного підприємця іспанського походження, якого звинувачують у незаконному носінні зброї і боєприпасів, зберігання крадених товарів, збереження наркотичних речовин з метою торгівлі. Дівчина приїхала в Італію по туристичній візі до свого хлопця, підприємця у сфері шкіряної промисловості.

Вона зникла після повернення із комісаріату, де давала свідчення у справі арешту нареченого за зберігання марихуани та зброї. Слідство вважає її абсолютно непричетною до цієї справи.


Читайте також:


Залишити коментар: