Знайдене у день виборів немовля назвали на честь двох кандидатів



21 квітня, у день виборів президента України, на території залізничного вокзалу у Лимані залізничники знайшли новонародженого.

- джерело.

Про це повідомляє преc–служба Укрзалізниці у Facebook.

Немовля назвали у честь кандидатів у президенти, Петра Порошенка та Володимира Зеленського. Зокрема, новонародженого тепер звати Лиманський Володимир Петрович.

Працівники залізниці пояснили, що прізвище “Лиманський” тому, що новонародженого знайшли на території залізничного вокзалу у Лимані, а Володимир Петрович, бо маля знайшли минулої неділі, 21 квітня у день виборів президента України.

Залізничники розповіли, що до чергового помічника начальника вокзалу станції Лиман, звернулась невідома жінка та повідомила, що у одному з приміщень вокзалу лежить пакунок з новонародженим немовлям усередині.

Малюка врятувала чергова по вокзалу станції Лиман Ольга Липська.

“Пуповина у дитини, схоже, була перев’язана домашньою ниткою. Малюк був одягнений та лежав на подушечці. Тобто матір навряд чи хотіла зовсім позбутися дитини”, – повідомили у прес–службі.

Працівники з регіональної філії “Донецька залізниця” провідали малюка у лікарні та надали фінансову допомогу для придбання товарів першої необхідності, одягу та харчування.

Наразі поліція розшукує матір новонародженого та має завершити усі процедури. Дитина залишатиметься у лікарні допоки не будуть оформлені всі необхідні документи.

“Побажання від донецьких залізничників: “Раді побачити тебе у майбутньому працівником нашої залізниці!”. Володимире Лиманський, ласкаво просимо і гарної долі!” – йдеться у повідомленні.


Читайте також:


Залишити коментар: