Зламали ноги і закопали живцем: під Вінницею знайшли тіло чоловіка



Нелюди переламали чоловікові ноги і закопали його живцем

- джерело.

У Липовці Вінницької області двоє чоловіків жорстоко розправилися з місцевим жителем, який давав свідчення проти них на суді. Про це повідомляє поліція Вінницької області.

Спочатку чоловіка побили в його власній квартирі, а потім витягли на територію місцевого ремзаводу. Після цього вбивці вирили яму біля річки Соб, де і закопали свою жертву.

Слідство припускає, що під час того, як чоловіка закопували, він був ще живий, але знаходився в непритомному стані через больовий шок. Злочинці вирили занадто коротку яму, і щоб більше не копати просто переламали своїй жертві ноги.

Про вбивство поліція дізналася від місцевої жительки, яка підслухала розмову двох чоловіків, які обговорювали свій жорстокий злочин.

Поліція опитала сусідів і з’ясувала, що вони чули крики з квартири вбитого, а після цього його самого не бачили. Підозрюваними виявилися раніше судимі люди 20 і 23 років.

Молоді вбивці спочатку придумували собі алібі, але потім все ж зізналися у скоєному. Причиною вбивства 53-річного чоловіка виявилася давня ворожнеча. Раніше потерпілий свідчив у суді проти одного із злочинців, який після виходу з тюрми вирішив помститися кривдникові.

У поліції кажуть, що потерпілий і мав дружину і дітей, але жив окремо від них.

За умисне вбивство чоловікам загрожує до 15 років тюремного ув’язнення.


Читайте також:


Залишити коментар: