Жорстоко катували і вибивали зізнання: На Київщині троє хлопців знущались над 19-річного товаришем через велосипед



Троє хлопців намагалися вибити з 19-річного товариша визнання в крадіжці велосипеда

- джерело.

У селі Матюші Київської області поліцейські затримали групу молодих людей, які за зізнання у злочині жорстоко катували свого товариша. Про це повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні.

За даними правоохоронців, 19-річний хлопець пізно ввечері прийшов до одного з товаришів, однак посиденьки перетворилися на тортури. Так, троє односельчан, за попередньою змовою, закрили хлопця в господарському приміщенні, оточили його і били щосили по голові, а до рук прикладали оголені дроти, підключивши їх до електромережі.

“Таким жорстоким чином вони хотіли вибити з хлопця зізнання у крадіжці велосипеда. Близько години бідолаха сидів навпочіпки, боячись поворухнутися. Коли лиходії зрозуміли, що він не винен, просто відпустили його додому”, – йдеться в повідомленні.

Близько опівночі побитий хлопець повернувся додому з синцями і темними плямами на пальцях рук. Вкрай перелякана мати викликала поліцію.

В результаті поліція затримали трьох зловмисників за місцем проживання. Місцеві жителі 26, 29 і 30-річного віку зізналися в скоєному і дали свідчення. Молодим людям оголошені підозри по ч. 2 ст. 127 і за ч. 2 ст. 146 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання для них запобіжного заходу.


Читайте також:


Залишити коментар: