Жодна людина з багатоповерхівки в Сергіївці не пішла в укриття під час тривоги, – Єнін



Під час вибуху у багатоповерхівці в Сергіївці на Одещині було оголошено сигнал повітряної тривоги. Однак, жоден із жителів будинку не зійшов у сховище. Повідомлення про ймовірний ракетний удар – проігнорували.

Пише - джерело.

Люди не спустились у сховище під час тривоги
Про це повідомив перший заступний міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін в ефірі телемарафону, передає 24 канал. За словами Єніна про ракетну загрозу жителів повідомили за 8 – 10 хвилин до вибуху.

Сигнал повітряної тривоги було оголошено за 8 – 10 хвилин до прильоту крилатої ракети. Водночас на превеликий жаль, жодна людина зі сумнонозвісної багатоповерхівки не вийшла в укриття під час повітряної тривоги,
– зазначив Єнін.

Єнін додав, що розуміє, наскільки складно прокидатись вночі і, що українці уже звикли до подібних ситуацій. Водночас саме пильність допомогає зберегти життя, а тому не варто ігнорувати сигнали повітряної небезпеки.

Обстріл Одеської області: коротко
Близько 1:00 ночі ворог трьома ракетами поцілив у село Сергіївка Білгород-Дністровського району Одеської області.
Ракети потрапили у багатоповерхівку та 2 бази відпочинку. Станом на вечір 1 липня кількість загиблих – 21, ще 39 осіб – постраждали.
Ракети Х-22 запустили з літаків Ту з акваторії Чорного моря.
У Кремлі після пів дня мовчанки таки відреагували на власний кривавий злочин, сказавши, що “не стріляють по мирних” – це уже звична тактика для росіян.

Водночас у Євросоюзі чудово розуміють, що путінський режим атаку цивільне населення України це навмисно. Зокрема, у ЄС вимагають від Росії негайно припинити напади на мирних жителів.


Читайте також:


Залишити коментар: