Жінку, яку жорстоко побив мешканець Буштина та вбив її двох дітей, виписали з Тячівської райлікарні



35 – ти річну жінку, яку на Святвечір в Тячеві жорстоко побив співмешканець з смт.Буштина і вбив її двох дітей,  вчора виписали з районної лікарні. 

Передає - джерело.

Як стало відомо нашому виданню з власних джерел стан здоров’я жінки задовільний і вона поїхала до себе додому в Камянець-Подільський, де проживає, пише tyachivnews.in.ua

Про жахливу смерть її дітей на момент перебування в лікарні жінку не повідомляли.

Постраждалу з важкими травмами та  в непритомному стані було доставлено в лікарню ще 6 січня. Тиждень вона пролежала в реанімації, після чого її перевели в травматологічне відділення.
Тячівські медики надали необхідну допомогу і зробили все можливе для швидшого одужання.

Нагадаємо, трагедія сталася 6 січня 2021 року, в у готельно-ресторанному комплексі “Оксана”. 30-річний мешканець Буштина, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки побив свою співмешканку та двох її дітей. Від отриманих травм 9-річна дівчинка та 2-річний хлопчик померли на місці події. Їх невдовзі поховали рідні у на батьківщині.

Затриманому підозрюваному за доводами прокурора Тячівської місцевої прокуратури слідчим суддею обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без можливості внесення застави.
За скоєне йому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.


Читайте також:


Залишити коментар: