Жінка звернулася до Зеленського та спалила авто



Жінка поскаржилася на високі штрафи та неможливість розмитнити “євробляхи” і підпалила машину.

У мережі з’явилося відео, на якому жінка звернулася до президента Володимира Зеленського з проханням вирішити питання з розмитненням “євроблях”, після чого спалила свій автомобіль.

- джерело.

Аналогічний вчинок зробив голова громадської організації АвтоЄвроСила Олег Ярошевич. У листопаді минулого року він спалив свій автомобіль Land Rover, після того як Верховна Рада прийняла закони про доступне розмитнення без поправок, внесення яких вимагали “євробляхарі”.

“Мій вчинок – це вчинок безвиході і відчайдушності. Володимире Олександровичу і ваше оточення, зверніть, будь ласка, увагу на питання доступного розмитнення. Рівно три дні ми стоїмо під стінами Верховної Ради, під Офісом президента і навіть під вашим будинком, звертаючи увагу на нашу проблему. Ви загнали нас у кут”, – заявила жінка.

Вона акцентувала увагу на тому, що з 1 січня 2020 року власники “євроблях” не зможуть ні розмитнити автомобілі, ні користуватися ними через величезних штрафів.

“Я не зможу передати цей автомобіль у зону АТО, я не зможу віддати цей автомобіль діткам у дитячі будинки, я не зможу зробити з цим автомобілем нічого… Я прийняла рішення зробити те, що я зараз зроблю. Цей автомобіль не принесе користі нікому, і я не зможу ним більше користуватися. Почуйте нас…”, – сказала вона, після чого підпалила авто.

Як повідомлялося, напередодні Верховна Рада прийняла рішення відкласти до кінця року введення штрафів за нерозмитнення “євроблях”. Таке рішення приймається не вперше. Пільговий період почався ще 25 листопада минулого року і продовжувався тричі. З тих пір періодично тривають протести “євробляхарів” з вимогою поліпшити умови розмитнення.


Читайте також:


Залишити коментар: