Жахлива трагедія: ліфт вбив чоловіка



Після падіння в шахту ліфта чоловіка забрали медики, проте врятувати його так і не змогли

- джерело.

У місті Вишгород Київської області 63-річний пенсіонер помер після падіння в шахту ліфта.

У матеріалі йдеться, що інцидент стався ввечері 16 травня. Загиблий викликав ліфт, а коли зовнішні двері відкрилися, не звернув уваги на те, що кабіна не приїхала, і ступив у порожнечу.

“Ліфт не працював, але чоловік почав по ньому стукати. Тоді двері відкрилися. Видно по інерції ступив вперед… Ліфт був вище”, – написала мешканка будинку Світлана Шейко, уточнивши, що чоловік впав з 5-го поверху.

Прибула на місце карета “швидкої допомоги” забрала чоловіка, але врятувати його не вдалося. Загиблим виявився 63-річний Олександр Ласточкин, в минулому він був головою цього будинку.

У Головному управлінні Нацполіціі області підтвердили факт події, але не стали уточнювати подробиць. Також нічого не могли прояснити в відділі з питань цивільного захисту та ліквідації наслідків на ЧАЕС Вишгородської РДА.

“Про те, сам впав чоловік чи ні, поки невідомо”, – сказав нам по телефону співробітник відділу.

У свою чергу, 83-річна сусідка загиблого повідомила журналістам, що ліфт у цьому будинку часто ламався, тому люди боялися їздити на ньому.

“Я сама кілька разів в ньому застрявала, стукала, і кликала на допомогу, щоб хтось викликав ліфтерів”, – розповіла жінка.

Користувач Iren K. проживає в будинку, де сталася надзвичайна подія, написала в Facebook, що ліфт один місяць працював, а інший був закритий на ремонт.

“Одного разу вночі гар відчула. Відчинила двері, а у ліфта мабуть заїв механізм на закриття дверей, а мотор перегрівся і завоняло плавленой пластмасою. Дзвоню за номером, а ліфтери – мороз. Ще не пригрозила, що пожежних викликом через запах гару. Приїхали відключили “, – повідомила вона.

Слідство буде встановлювати, хто понесе відповідальність за трагедію.


Читайте також:


Залишити коментар: