Жахлива ДТП на Вінниччині: загинули двоє людей (фото)



Поблизу с. Сальник, що у Калинівському районі Вінницької області, на автодорозі Житомир – Могилів-Подільський зіткнулися два автомобілі, обидва водії загинули, троє людей травмувалися, серед них – одна дитина.
Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

- джерело.

«30 червня близько 15 години на автошляху Житомир – Могилів-Подільський, поблизу с. Сальник Калинівського району, сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів NISSAN Almera та Citroen Berlingo», – йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, NISSAN Almera на заокругленій ділянці дороги виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з Citroen Berlingo. У результаті на місці ДТП загинув 34-річний водій NISSAN Almera – вінничанин. Його 33-річну дружину та дитину з травмами госпіталізували.

Також від тілесних ушкоджень, несумісних з життям, загинув 25-річний водій Citroen Berlingo. Пасажира його автомобіля госпіталізовано.

Слідчо-оперативна група поліції проводить першочергові слідчі дії на місці трагедії, з’ясовуються причини та обставини ДТП.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб) КК України. Таке правопорушення карається позбавленням волі терміном від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.


Читайте також:


Залишити коментар: