Зеленський дав сотні обіцянок українцям: що виповнилося



Президент України Володимир Зеленський дав 200 передвиборчих і програмних обіцянок українському народові.

- джерело.

Як повідомляє ” Слово і Діло “, з моменту інавгурації Зеленський вимовив 98 різних тез. З них глава держави виконав 16 обіцянок, провалив – 13.

Відзначається, що основним досягненням Зеленського став обмін полоненими між Україною і Росією. Також гарант виконав свою обіцянку про скасування депутатської недоторканності.

Одним з гучних обіцянок Зеленського був контроль над будівництвом моста в Дніпрі.

Однак у лідера українців були і провали в перші місяці роботи . Так, президент не дотримав слова і кілька разів виходив на сцену до акторів студії “Квартал 95”, з яким раніше працював.

Ще Зеленський обіцяв призначати нових голів правоохоронних органів. Однак своїми указами він перепризначив керівника поліції Хмельницької області на ту ж посаду у Львівську область, а головного поліцейського Сумщини відправив в Запоріжжі.

Також гарант провалив обіцянку, що стосується швидких від фонду Ріната Ахметова. Три місяці тому Зеленський заявив, що міста і села отримають до 200 авто швидкої допомоги, не за рахунок бюджету. Однак станом на вересень медичні установи отримали лише 57 нових спецавтомобілів. Решта Фонд Ахметова планує передати до 2020 року.


Читайте також:


Залишити коментар: