Здали нерви через не повернуті кошти: 32-річний чоловік перерізав цілу родину у Харкові



Харківський апеляційний суд залишив без зміни рішення суду першої інстанції щодо 32-річного чоловіка. За вчинення розбою, подвійне вбивство і замах на вбивство засуджений проведе за гратами решту життя і позбудеться всього майна.

- джерело.

Згідно з матеріалами справи, батько майбутнього злочинця позичив знайомому близько 4 тисяч доларів. Через деякий час чоловік помер, а позичальник не поспішав повертати борг. Сина кредитора чоловік постійно годував обіцянками. В результаті, у хлопця здали нерви, і він вирішив скоїти розбійний напад на будинок позичальника і силою повернути борг. 2 серпня 2016 року біля 8 ранку зловмисник переліз через паркан приватного будинку в Індустріальному районі м Харкова і, дочекавшись, поки 58-річний власник будинку вийде на вулицю, напав на нього з ножем.

На крики чоловіка з дому вибігла його 62-річна сестра та 45-річна дружина. Дами спробували відштовхнути нападника, але їм це не вдалося. Після цього дружина постраждалого кинулася в будинок за зброєю. У цей час син кредитора бризнув з газового балончика в обличчя сестри боржника і встромив ножа їй у грудну клітку.

До цього моменту господар будинку зібрався з силами і взявся захищати родичку. Між чоловіками зав’язалася бійка, в ході якої незваний гість наносив удари ножем опонентові, поки той не перестав подавати ознаки життя.

Після цього злочинець помітив, що на ганок будинку вийшла господиня будинку, і в руках у неї був травматичний пістолет. Молодий чоловік кинувся до неї і вибив зброю з рук, після чого кілька разів вдарив жінку ножем, а потім схопив з землі цеглину і добив даму.

Зловмисник зайшов в будинок, побіжно обшукав будинок загиблих, але, не знайшовши нічого цінного, вийшов на вулицю, зняв з власників будинку золоті прикраси і зник. Загальна сума награбованого склала понад 40 тисяч гривень.

До слова, поки нападник був зайнятий вбивством сімейної пари, 62-річна сестра власника будинку зуміла забігти в будинок і сховатися у ванні. Коли злочинець пішов, вона вийшла і викликала поліцію. Хлопця затримали по гарячих слідах.

Згідно з висновками судмедексперта, у власника будинку нарахували 17 ножових поранень, а у його дружини – 6.


Читайте також:


Залишити коментар: