Затягли її дочку у будинок і хотіли згвалтувати: мати сама розправилася з насильниками дочки



57-річна жінка напала на бандитів, що ґвалтували її дочку і впоралася з усіма трьома.

- джерело.

У Південній Африці троє чоловіків затягли дівчину в будівлю і встигли роздягнути. На допомозі їй прийшла мати. Жінка кинулася на злочинців з ножем.

У результаті сутички один із злочинців пізніше помер від отриманих травм, а двоє інших отримали серйозні поранення, пишуть іноземні ЗМІ, передає Політека.

Звістка про групове зґвалтування дочки мати отримала від сусідки. Жінка повідомила, що банда злочинців схопила її 27-річну дочку і потягла в будівлю.

Не додзвонившись до поліції, жінка вирішила самостійно врятувати дочку від ґвалтівників.

Перш ніж зустрітися з кривдниками дочки, жінці довелося пробігти більше трьох кілометрів.

“Все, що я хотіла, — це захистити мою дочку. Я до останнього сподівалася, що слова моєї подруги — неправда. Я б кинулася на лева, щоб дочка залишилася неушкоджена. І я думаю, що кожна мати вчинила б так само”, — розповіла жінка.

Після нападу на бандитів відносно жінки було заведено кримінальну справу за фактом вбивства і двох замахах. Але небайдужі місцеві жителі на допомогу обвинуваченій зібрали понад 12 тисяч доларів і через три тижні всі звинувачення були зняті.

У підсумку суд засудив двох ґвалтівників до 30 років в’язниці. Від довічного терміну їх врятували поранення, які завдала жінка.


Читайте також:


Залишити коментар: