“Затримання народного депутата і…”: Стало відомо про подання Луценка відносно Савченко



Стало відомо, коли комітет з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради України розгляне подання щодо скандального народного депутата Надії Савченко, передає Корупція.Інфо

- джерело.

Йдеться про подання, які подав генеральний прокурор країни Юрій Луценко.

На сайті комітету оприлюднили подання: “Про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата України Савченко”, “Про надання згоди на затримання народного депутата України Савченко”, “Про надання згоди на обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою (арешт) щодо народного депутата України Савченко”.

Розгляд відбудеться о 15:00 21 березня.

Нагадаємо, раніше народний депутат Антон Геращенко повідомляв, що Савченко підозрюється в спробі організації збройного державного перевороту методом терору.

Генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що у слідства є незаперечні докази підготовки теракту Савченко: “Савченко особисто планувала, особисто вербувала, давала вказівки як провести терористичний акт у Верховній Раді, знищивши урядовий зал. Мінометами обрушивши купол Верховної Ради і автоматами добиваючи тих, хто виживе”.

Напередодні парламент вже виключив Савченко з комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони. Рішення підтримали 261 нардеп при необхідному мінімумі в 226 голосів.


Читайте також:


Залишити коментар: