Заробітчани: Данилко виправдався за гастролерів у Росії



Українські артисти нічим не відрізняються від звичайних заробітчан, а щоб припини гастролі Росією, потрібно прийняти закон.

- джерело.

Українські артисти нічим не відрізняються від звичайних заробітчан, а щоб припини гастролі Росією, потрібно прийняти закон.

Про це розповів шоумен і продюсер, член журі минулого Національного відбору на Євробачення Андрій Данилко.

“Артисти – “голуби миру”. Якщо ви хочете раз і назавжди закрити це питання – прийміть закон. Зараз артисти, які там виступають, нічого не порушують. А питання про те, наскільки це морально, – давайте зараз заглянемо до Верховної Ради і подивимося, які там моралісти. Так що давайте не будемо”, – зазначив Данилко.

Він розповів, що звичайні люди не можуть знайти роботу в Україні, а поїхати на захід заважають мовні проблеми.

“Артист їде туди, куди його звуть. З боку кажуть, що у артистів величезні гонорари, але не враховують витратної частини. Артисти такі ж люди, як всі інші. Тоді потрібно заборонити поїзда, дізнатися, хто працює в готелях і на будівництвах. Чому це стосується тільки артистів? Артисти такі ж заробітчани, як і звичайні люди. Зрозуміло , що є якісь моменти – участь у преміях або інші недоречні появи”, – додав Данилко.

На запитання, чи варто наступного року проводити Національний відбір, Данилко запропонував всім поки “видихнути”. Він вважає, що слід провести якісь збори, аби вирішити, яким чином це все повинно відбуватися.

“Можливо, НСТА з якимись професійними членами журі повинні самі вибрати виконавця, який представить країну. Вони його просканують, щоб не викликав ніяких питань – і пошлють на Євробачення. Як, припустимо, Росія в цьому році робить з Лазарєвим”, – наголосив він.


Читайте також:


Залишити коментар: