“Залишилася вдома, бо занедужала” – поховали жертву вибуху будинку в Фастові



У Фастові на Київщині попрощалися із 22-річною Сніжаною Дем’яненко 16 грудня. Вона загинула внаслідок вибуху в житловому будинку на вулиці Садовій, 10. Того дня залишилася вдома, бо занедужала. У квартирі проживала із чоловіком Олександром.

- джерело.

На її похорон прийшли сотні містян. Поховали жінку на Інтернаціональному кладовищі. Про це кореспондентові Gazeta.ua повідомили у Фастівській міській раді.

Церемонія прощання із 33-річним Віталієм Бабіченком, у квартирі якого і стався вибух, пройде сьогодні, 17 грудня.

Унаслідок вибуху постраждали квартири 30 сімей. Їм виділять по 35 тис. грн на оренду житла та інші першочергові потреби, розповів міський голова Михайло Нетяжук.

“Це гроші для покриття потреб першої необхідності. Це не компенсації вартості, не компенсація збитку, а саме матеріальна допомога”, — пояснив Нетяжук.

Суми компенсації чи відшкодування вартості майна можна буде визначити лише після комплексного обстеження будівлі спеціалістами. Воно розпочалося сьогодні, 17 грудня.

14 грудня у місті Фастів на Київщині у 5-поверховому житловому будинку стався потужний вибух, який зруйнував 3 верхніх поверхи будівлі. Причину трагедії встановлює спеціальна комісія.


Читайте також:


Залишити коментар: