Залізла до нього в телефон і виявила там юну Діаночку – душевну і фізичну музу свого чоловіка, на яку він спускає сімейний бюджет



От скажіть мені, які можуть бути шанси у 30-річної дружини, перед німфою 18-років, яка вчепилася в одруженого мужика і на все згодна? Описуючи цей нерівний бій – дружина, яка вважає що у них все ідеально, випадково залізла до нього в телефон і виявила там юну Діаночку – душевну і фізичну музу свого чоловіка, на яку він спускає сімейний бюджет.

- джерело.

Зараз дружина в дикому шoці, чоловікові поки нічого не говорила, тому як – що робити не знає. Вона впевнена, що cтосунки з чоловіком у них були ідеальні. Дослівно: завжди готові вислухати одне одного, в ліжку все прекрасно, я чудова господиня, маємо спільні інтереси і коло спілкування. Я з ним навіть кататися на лижах їжджу і на риболовлю щоб бути ближче до нього.

А вчора ця ідеальна дружина, яка до цього ніколи не дивилася в телефон чоловіка, раптом побачила, що дзвонить якась Діана. На дзвінок не відповіла, але поки чоловік був у душі, прочитала і побачила більше, ніж взагалі потрібно було.

Там листування зайчика з пушистиком, фоточки не надто одягненої німфи і їх спільний відпочинок в різних клубах. Юна мадам любить селфі з 35-річним коханим і йому фотки шле.

Загалом, дама з рогами в ауті, але чоловікові нічого не сказала поки. Тому як впевнена, що шанси її перед цією німфою дорівнюють нулю і чоловік не буде тягнути з розлученням. Запитує, як вчинити? Тому що про розлучення навіть думати боїться.

У мене порад майже немає, я не змогла б навіть промовчати, коли побачила фотки. Ну, може бути перцю йому в тpyселя насипати, нехай побігає по венepoлогам.

А якщо чесно, то коли ось так пишуть про ідеальнe сімейнe життя, типу борщі, котлети, кекс за розкладом і на риболовлю з чоловіком – мене завжди пересмикує. Значить для мужика не ідеальна, раз пішов з 18-річною відриватися по клубам і кексом в машині займатися, без всяких там борщів, рибалок і розмов по душах. Правильно?


Читайте також:


Залишити коментар: