Закатували до смерті через гроші: З’явились подробиці вбивства 17-річного Павла Арсентьєва на Львівщині



На Жовківщині троє неповнолітніх до смерті закатували знайомого 17-річного Павла Арсентьєва через гроші. Про причини та подробиці вбивства хлопця та безкарність для вбивць розповіли родичі у програмі “Один за всіх” на телеканалі СТБ.

- джерело.

Зараз сім’я хлопчика може поговорити з ним тільки на його могилі. А все через те, що Павла – його три неповнолітніх друга більше двох годин по-звірячому били руками і ногами. Діти побили хлопця так, що зламали йому ребра і розірвали внутрішні органи. Потім, щоб позбутися тіла дитини, підлітки закопали його під будинком одного з хлопчиків. 12 днів тіло Павла було закопаним, і ніхто не міг його знайти.

Матір вбитого хлопця розповідає, що вона після зникнення свого сина пішла в поліцію, щоб написати заяву. Проте там відмовились шукати хлопця. Останньою брата бачила сестра. Саме з її дозволу вбивці забрали з будинку її брата. Більше він живим не повернувся.

Підлітків, які забили дитину до смерті, затримали. Але сім’я Пвла боїться, що винні незабаром вийдуть на свободу і хочуть, щоб всі троє понесли максимальне покарання. Але батьки неповнолітніх нелюдів вважають, що їхні діти не винні в смерті свого друга. Вони вже збирають гроші з усього району, щоб якомога швидше витягнути своїх дітей із СІЗО.

Злочинці вбили свого друга через 150 гривень, котрі вбитий був винен за поламаний телефон. Зазначається, що молодий хлопець часто позичав гроші для хворого батька, котрий помер за тиждень до вбивства.

Тіло свого однолітка хлопці закопали під будинком одного із вбивць. Його знайшли аж на 12 день після жорстокої розправи.

Мати вбитого Ганна розповідає, що вбивці дружили із вбитим, вони часто приходили до нього додому.

Один із них прислав фото трупа своїй подрузі.
«Він казав, що він мертвий, він дохлий. Я просила викликати швидку, але тоді була в Італії», – каже знайома вбивці 16-річна Юлія.

Згодом троє молодиків, усвідомивши, що проти них є докази, почали погрожувати дівчині, якій надіслали фото трупа. Через це вона пішла у поліцію.

Про вбивство Павла знала також його дівчина Зоряна. Проте і вона мовчала.

Коли вбивці подзвонили родичам хлопця, брат начхав на те, що 17-річного Павла жорстоко б’ють. Сестра теж проігнорувала все, заявивши, що вона вагітна та не може добратися.

«Мама сказала, що вона його власними руками вб’є, бо він винен їй гроші теж», – каже 15-річний підозрюваний.


Читайте також:


Залишити коментар: