“Зайдемо в Донецьк, Луганськ і Крим!” Командир ВСУ вивів Скабееву потужної промовою



На російському пропагандистському телебаченні виник ажіотаж через яскравої промови командира взводу 28 бригади Збройних сил України Віктора Єгорова (Карателя).

- джерело.

Свою чітку патріотичну позицію захисник України озвучив в інтерв’ю “24 каналу” . Його бурхливе обговорення влаштувала топ-пропагандистка Кремля Ольга Скабеева на програмі “60 хвилин” телеканалу “Росія 1”.

“Щоб постійно бути в тонусі, треба вірити в перемогу! Рано чи пізно ми точно зайдемо в Донецьк, Луганськ і Крим. Що мене мотивує? Зізнаюся, мені подобається воювати. Питають, маніяк чи я? Звичайно ні! Тому що я вбиваю не людей , а ворогів! Це мій обов’язок – захищати. Подібно до того, коли нападають на пост, людина в караулі повинен застосувати зброю. Чи не тому, що він хоче вбити людину, а тому що захищає “.

Крім того, він пообіцяв, що обов’язково повісить у звільненому Донецьку або Луганську прапор з вишитим тризубом, який йому вручили волонтери, попросивши залишити в якомусь з деокупувати міст.

Сміливі слова українця розлютили скандальну підсобниць путінського режиму, і вона вибухнула їдкими збуреннями в прямому ефірі.

“У продовження розмови я просто покажу вам пана Єгорова. Це та людина, яку боїться Зеленський! І це представник тієї маси націоналістичної, яка не дасть завершити війну на Донбасі!” – викрикнула в гніві Скабеева.


Читайте також:


Залишити коментар: