“Загинула під час інтубації хворого”: стали відомі подробиці смерті 26-річної лікарки у Запоріжжі



Ольга Гліва загинула під час того, як намагалась врятувати життя пацієнта. 

Передає - джерело.

26-річна лікарка Ольга Гліва загинула в лікарні у Запоріжжі під час спроб повернути хворому пацієнту дихання і врятувати його життя. Молоду лікарку знали як старанну, чесну людину, її поважали колеги і пацієнти. Про це повідомила докторка медичних наук, відома лікарка-інфекціоністка Ольга Голубовська.

“Ольга Сергіївна Гліва – червоний диплом медуніверситету, закінчення інтернатури в 2020 р, лікар-реаніматолог, 26 років… красива, чесна, чиста людина, яку любили і поважали всі – і хворі, і персонал. Все життя, присвячене порятунку людей, було попереду. І загинула, намагаючись врятувати чиєсь життя, повернути дихання, роблячи інтубацію хворому. Світла пам’ять лікарю, світла пам’ять пацієнтам… Одужання постраждалим”, – написала Ольга Голубовська у Facebook.

загибла лікарка Ольга Гліва

Лікарка сподівається, що подібна трагедія не повториться, а винні будуть покарані.

“Це страшно… Коли від чийогось головотества гинуть талановиті, розумні, віддані своїй професії люди. Наш золотий фонд, якого все менше і менше з кожним роком…Страшно, коли гинуть від чийогось головотества хворі, страждає персонал. дай Бог вам всім пережити цю трагедію і зробити все для того, щоб вона не повторилася, а винні були покарані”, – додала професорка.

Загибла у пожежі в Запоріжжі Ольга Гліва любила природу, була життєрадісною і відкритою, а незадовго до смерті написала пророчий вірш.

Нагадаємо, у пожежі в обласній інфекційній лікарні в Запоріжжі загинули троє пацієнток та лікарка – 26-річна анестезіологиня Ольга Гліва. Молода лікарка була випускницею Запорізького медичного університету. У 2020 році закінчила інтернатуру та почала працювала в обласній інфекційній лікарні. Ольга до останньої своєї хвилини намагалася рятувати життя своїх пацієнтів. Усі троє загиблих були під апаратами ШВЛ.


Читайте також:


Залишити коментар: