За відмову від вакцинації “вдарять” гривнею: влада жорстко попередила бюджетників



За відмову від вакцинації “вдарять” гривнею: влада жорстко попередила бюджетників

- джерело.

У Київській обласній державній адміністрації вимагають зробити щеплення проти коронавірусу. Незгодним загрожують звільненням з роботи без збереження заробітної плати.

Чиновникам і педагогам нагадали, що згідно з наказом Міністерства охорони здоров’я обов’язковій вакцинації підлягають співробітники органів виконавчої влади та місцевих адміністрацій, а також працівники сфери освіти.

“Якщо за місяць вони щеплення не зроблять, їх будуть змушені відсторонити від роботи без збереження заробітної плати на період карантину”, – йдеться в повідомленні.

Також в ОДА зазначили, що в перелік професій, що підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19, Міністерство охорони здоров’я збирається включити працівників всіх державних установ, організацій та підприємств, соцпрацівників і працівників пошти.

Нагадаємо, профспілка працівників освіти та науки України різко негативно поставилася до наказу МОЗ про обов’язкову вакцинацію і нагадала, що щеплення є добровільними, а примусові заходи до них – неправомірними.


Читайте також:


Залишити коментар: