“За мною слідкують”: співачка Гайтана розповіла про життя по сусідству з президентом. “Він зі мною не вітається”



Співачка Гайтана розповіла про життя по сусідству із Володимиром Зеленським.

- джерело.

Українська співачка Гайтана заявила, що її з чоловіком життя в передмісті Києва стала набагато спокійніше після того, як сусід – Володимир Зеленський – обійняв найвищу посаду в країні. За її словами, спокій забезпечує охорона глави держави.

“Я впевнена, що спати можна ще спокійніше, тому що з’явилося дуже багато охорони. Я здивована, тому що мені здавалося, що буде важко проїхати, і будуть пробки, але нічого такого немає”, – сказала Гайтана в інтерв’ю «Світського життя».

Представниця України на Євробаченні 2012 року також ще зазначила, що із Зеленським не вітається, оскільки не зустрічає його біля будинку. При цьому вона іноді здається, що президент стежить за нею.

“Мені здається, що він іноді за мною стежить, коли я катаюся на велосипеді. Коли я виїжджаю, бачу, що якийсь Mercedes-Benz з темними вікнами їде повільно за мною. Може, це вже манія або мені так хочеться в це вірити!” – заявила Гайтана.

Раніше стало відомо, що Володимир Зеленський на прес-марафоні заявив, що він добре виконує свою роботу. Так глава держави відповів на запитання про те, ким бути краще: хорошим сім’янином або хорошим президентом.


Читайте також:


Залишити коментар: