П’ята заповідь не для нього: Рябошапко подав позов у суд на рідного сина. Генпрокурор у центрі сімейного скандалу



Георгій Рябошапка, батько глави ГПУ Руслана Рябошапки, якого президент Володимир Зеленський назвав “на 100% своїм” прокурором, подав до суду на сина та дочку, щоб відсудити в них аліменти.

- джерело.

Про це йдеться в рішенні Вишгородського районного суду Київської області.

За твердженням Георгія Рябошапки, діти вигнали його з дому та покинули, передає “УНН”. Про сімейний скандал стало відомо в червні, однак нещодавно він знову “загув” у ЗМІ й активно обговорюється користувачами соцмереж.

Відзначається, що суд розглядав позов до Руслана та Людмили Рябошапкам у 2015 році. Суддя Олена Скарлат відмовила позивачеві в задоволенні вимог.

При цьому батько нинішнього генпрокурора заявляв, що не може дозволити купити навіть речі першої необхідності:

“Позивач зазначає, що він є самотньою людиною, дорослі діти з травня 2011 року не підтримують із ним жодних стосунків, на телефонні дзвінки не відповідають, житло у нього забрали, вигнавши на вулицю. Побутовими предметами першої необхідності він не в змозі себе забезпечити, змушений просити сторонніх людей про допомогу.

Крім того, він є хворою людиною і потребує постійного лікування, перебуває на обліку у кардіолога і терапевта. В таких складних життєвих обставинах, перебуваючи на межі виживання та бідності і не отримуючи від дітей підтримки, він змушений звернутися до суду з цим позовом. На підставі вищевказаного, просить стягнути з відповідачів аліментів на утримання батька ОСОБА_1 [Руслан Рябошапка] в розмірі 1/5 частини всіх видів заробітку щомісячно”.

Виходить, що 5-та Божа заповідь не для Рябошапки, оскільки “шанувати батька свого” у нього вже, судячи з усього, не вийшло.


Читайте також:


Залишити коментар: