З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: фото зіркових батьків облетіло мережу



Ім’я Оксани Марченко останнім часом згадується лише у негативному контексті, що й не дивно – напередодні повномасштабного російського вторгнення телеведуча покинула Україну, а коли її чоловік Віктор Медведчук був затриманий при спробі втечі, вона записувала слізні відеозвернення до президентів різних держав з вимогами відпустити благовірного.

Пише - джерело.

Якщо раніше Марченко ще відокремлювали від політичної діяльності чоловіка, то тепер вона відкрила українцям своє справжнє обличчя. Відбилося це і на її зв’язках з впливовими персонами вітчизняного шоу-бізнесу і не тільки.

Так, від Оксани відвернувся її колега і товариш Ігор Кондратюк, Ектор Хіменес-Браво. Немає сумнівів, що назавжди перекреслені також стосунки Марченко з боксером Володимиром Кличком, з яким її пов’язувала спільна дитина.

У 2017 році паломниця та спортсмен похрестили доньку Нестора Шуфрича Марію, про що Марченко розповідала фанатам у соціальній мережі Фейсбук:

“У святій нашій Лаврі ми з Володею похрестили крихітку Марію – донечку Каті та Нестора Шуфрич. Святе таїнство здійснив Блаженніший Онуфрій. Дай Боже крихітці на все життя здоров’я, розуму, добрих людей, а нам усім – миру, любові одне до одного і радощів!”, – написала Оксана.

До свого допису телеведуча додала спільне з Володимиром Фото – вона тримає на руках хрещену доньку, а він з ніжною усмішкою на неї дивиться.


Читайте також:


Залишити коментар: