З пільгами та без довідок: відомо, коли у Франківську запрацює громадський транспорт



Без довідок та не по перепустках. Очікується, що вже з 22 травня запрацює увесь громадський транспорт Івано-Франківська.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків під час онлайн-брифінгу на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Також він додав, що можна буде скористатись звичними пільгами на проїзд у громадському транспорті, інформує “Галка”.

- джерело.

  “Очікуємо, що міський транспорт повноцінно запрацює з 22 травня. Це тиск міських голів, наше постійне звернення до уряду, вони дають ефект. І відповідно, з 22 травня уже не по довідках, не по перепустках, а як належиться запрацює увесь громадський транспорт, зі всіма відповідними пільгами, які передбачені органами місцевого самоврядування. Хочу нагадати, що в нас достатньо великі пільги в громадському транспорті. Хто не буде мати картки – чи пільгової, чи звичайної – вартість проїзду буде дорожчою. Тобто, якщо маєш картку – 4 гривні, без неї вартість проїзду – шість гривень. Прошу не зволікати і купувати картки”, – зазначив Руслан Марцінків.

Також є інформація, що з 22 травня запрацюють дошкільні заклади, дитячі садочки.

“Ми в принципі, готові до цього, проте не відкриються ті дитячі садочки, де відбуваються ремонти, в таких випадках маємо взаємозамінну. Також дозволять спортивні змагання, правда без глядачів. Сьогодні вже був на стадіоні «Рух», де тренуються футболісти «Прикарпаття”, – розповів мер.


Читайте також:


Залишити коментар: