Стали відомі імена загиблих спецназівців у зоні ООС



Майор Андрій Супріган і сержант Дмитро Кузьменко служили в одному з підрозділів Сил спеціальних операцій.

У Донецькій області під час занять в тилу загинули два українських спецназівці – майор Андрій Супріган і сержант Дмитро Кузьменко. Про це в четвер, 14 травня, повідомила прес-служба Ліцею імені Героїв Крут у Львові.

- джерело.

“Вчора, 13 травня, біля Краматорська трагічно загинули двоє військовослужбовців: наш випускник, заступник командира військової частини майор Супріган Андрій Валерійович, а також ще один військовослужбовець зі складу Сил спеціального призначення – сержант Кузьменко Дмитро Павлович”, – йдеться в повідомленні.

Зазначено, що випускник ліцею Андрій Супріган виконував ряд бойових завдань у різних точках фронтової смуги на Луганщині та Донеччині. За мужність і героїзм, проявлені при виконанні бойових операції був нагороджений орденом Богдана Хмельницького III і II ступенів.

Колишня військовослужбовець 79-ї окремої десантно-штурмової бригади Віка Лушпинська написала на своїй сторінці у Facebook, що Супріган загинув під час десантування у воду.

Своєю чергою, командування Сил спеціальних операцій підтвердило, що Супріган і Кузьменко служили в “одному з підрозділів” ССО.

Нагадаємо, за добу 13 травня сепаратисти дев’ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Загинув один український військовослужбовець, ще два поранені.

Пізніше стало відомо ім’я бійця, який загинув від кулі ворожого снайпера.


Читайте також:


Залишити коментар: