З нервами не все гаразд: розлюченому Путіну знову викликали бригаду медиків



Путін та його оточення тривожаться, адже успіхів у війні, яку вони розв’язали в Україні, немає. Кажуть, у диктатора нерви здають, він майже на межі зриву, а за його здоров’ям стежать медики.

Пише - джерело.

Учора “фюрер” провів кілька чергових нарад. Як пише телеграм-канал Generall SVR, у режимі відеозв’язку провів чотири оперативні наради з представниками керівництва військового блоку. Був дуже злий і навіть розлючений. А наприкінці робочого дня кремлівському лідерові навіть знадобилася медична допомога.

“Атмосфера під час нарад у президента була найнапруженіша за останній час. Пізно ввечері до Путіна викликали медиків, що чергували, які провели у президента близько двадцяти хвилин. В оточенні президента помітили, що останнім часом Путін став “занадто багато нервувати”, і це негативно впливає і на його близьких, і на оточення”, — пише канал.

Нагадаємо, раніше цей самий канал повідомив про те, що Дмитро Медведєв отримав ускладнення після інтимної операції, інформація про яку особливо не розголошувалася в широких колах.


Читайте також:


Залишити коментар: