Юлія Згоннікова перемогла в конкурсі ”Міс італійська мама 2018”



Юлія Згоннікова, що проживає поблизу Падови, стала “Miss Mamma Italiana in gambe 2018”.

- джерело.


У фіналі 25-го національного конкурсу, який нагороджує італійських матерів, серед найкращих виявилася українка Юлія Згоннікова з Массанцаго.

44-річна Юлія Згоннікова з Массандзаго піднялася на подіумі національного конкурсу та отримала звання “Miss Mamma Italiana in gambe 2018”

25-ий національний фінал конкурсу «Міс італійська мама», пройшов в неділю, 1 липня в театрі Верді у Чезені. У ньому змагалися матері у віці від 25 до 45 років. Конкурс винагороджував не тільки красу, але і посилює роль матері як жінки, яка займається сім’єю, роботою та робить внесок у суспільство.

18 фіналісток приїхали із різних частин Італії. Спочатку вони виходили на подіум в одязі, що представляв їх особистість, потім – у купальнику. Всі учасниці пройшли конкурс майстерності, продемонструвавши вокальну чи хореографічну вправність, гімнастичні вправи чи різні творчі навики до яких вони залучали чоловіків та дітей.

Переможниці

Журі оголосили переможницею, та нагородили короною і скіпетром «Міс Mamma Італії 2018 року», 34-річну Наташу Фато із провінції Косенца. Вона живе в шлюбі 7 років і є мамою трирічного Мікеле.

Юлія Згоннікова з Массандзаго, 44-річна менеджер по експорту та матір Вероніки, виграла титул “Miss Mamma Italiana in gambe”.

“Щирі вітання Юлії Згонніковій, представниці регіону Венето на подіумі всеіталійського конкурсу “Miss Mamma italiana” – розповідає її подруга Олена Яневич. – Пані Юлія приїхала в Італію 13 років тому з міста Дніпро. Живе та працює поблизу Падуї. Увійшовши в 12-ку найчарівніших мам Італії, Юлія протягом всього 2018, та до червня 2019 року, представлятиме Венето як Madrina Miss mamma italiana та допомагатиме у організації відбіркових турів до наступного конкурсу. Бажаємо успіхів чудовій мамі Юлії”.

Переможниці конкурсу стануть головними героями календаря “Miss Mamma Italiana 2019”.


Читайте також:


Залишити коментар: