Їла мамину страву з каштанів, після чого отруїлась: Загинула 8-річна дівчинка



У Волинській обласній дитячій лікарні, 28 жовтня померла 8-річна дитина, ймовірною причиною смерті явлюється отруєння стравою з каштанів.

- джерело.



Як повідомляє ІА Волинські Новини з посиланням на медиків, дитина вживала приготовлену мамою страву з каштанів, після чого потрапила у медичний заклад з отруєнням. До медичного закладу дівчинка потрапила у важкому стані, оскількі після отруєння родина займалась самолікуванням.

У оперативно-диспетчерській службі КП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» зазначили, що у швидку виклик надійшов 21 жовтня о 19:40. Зазначалось, що дитина має ознаки отруєння. На місці медикам вдалось з’ясувати, що за кілька днів до виклику дитина їла страву з каштанами. Після вживання незвичайної страви дівчинка перестала їсти, а тільки пила воду. Не гаячи часу швидка госпіталізувала дівчинку до медичного закладу, де у прийомному відділенні дівчинка втратила свідомість. Після чого була шпиталізована у реанімаційне відділення.

Як повідомляє ІА Волинські Новини, з посиланням на заступника генерального директора КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» з хірургічної роботи Ігора Дородниха, 28 жовтня дитина померла у медичному закладі.


Читайте також:


Залишити коментар: