Їхав додому на ротацію: помер військовий з Прикарпаття Олександр Простак



Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом торкнувся Ворохтянської громади.

Пише - джерело.

18 липня перестало битися серце Героя, військовослужбовця з Ворохти Олександра Простака, пише «Галицький кореспондент» з посиланням на Ворохтянську селищну раду.

«Громада втратила люблячого чоловіка і батька, доброго сім’янина, відважного захисника, чудового вчителя, життєрадісного, чуйного та вірного товариша… Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Та нехай добрий, світлий спомин про нашого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував», – йдеться в повідомленні.

Як повідомляє “Суспільне Карпати”, Олександр Простак прибув на ротацію, його чекали у Ворохті. Але дорогою додому, на Львівщині, воїн помер через проблеми із серцем.

У чоловіка залишилася дружина та двоє дітей. Один з його двох братів зараз воює на фронті.

Олександр Простак народився у 1977 році. Закінчив Львівський державний університет фізичної культури. Жив у Ворохті. Чоловік був учасником АТО/ООС. У березні 2022 року вступив до лав Збройних сил, воював на сході України.

До війни Олександр працював учителем фізичного виховання у ворохтянській школі.

У червні учні 5-В класу, де він був класним керівником, намалювали плакат зі словами підтримки “своєму Олександру Миколайовичу”.

“Ви — наш герой”, — написала Ірина Зарецька в описі до відео, на якому учні показують плакат для вчителя.


Читайте також:


Залишити коментар: