“Їх просто закатають у бетон”: ситуація на фронті кардинально зміниться, названо терміни



В росії буде збільшуватися не кількість прихильників війни, а навпаки, кількість противників.

Пише - джерело.

Таку думку в інтерв’ю Obozrevatel висловив голова Фонду “Стоп Інформ Терор Росії” Герман Обухов.

«Це працює в будь-якій країні і в тих же США. Згадайте В’єтнамську війну. Антивоєнні настрої наростали з кожним роком, бо звідти надходили труни й у людей виникали запитання: навіщо ми воюємо там?», – нагадав експерт.

Обухов підкреслив, що на російське суспільство, зокрема, впливатиме цифра втрат.

«Якщо цифра втрат досягне 100 тис., це буде просто неймовірно, її буде неможливо приховати, вона все одно просочуватиметься через інтернет, у спілкуванні між людьми тощо», – передбачає експерт.

За словами Обухова, у той час як путін каже, що «ми нічого ще не починали», насправді ще у повному обсязі Україна та її союзники не показали свої можливості.

«Ленд-ліз у повному обсязі ще не пішов. Ті ж HIMARS та інші установки також ще не надійшли в тій кількості, яка очікується. Якщо їх буде 50 штук, плюс європейські установки, плюс у вересні поставлять кілька дивізій F-16 – що там робитиме російська армія? Їх просто закатають у бетон. Там просто не буде чим воювати», – запевнив Обухов, додаючи, що за кілька місяців картина буде зовсім іншою, ніж сьогодні, ситуація на фронті зміниться кардинально.

Додамо, тим часом з’явилися нові дані, щодо знищення Україною російських складів боєприпасів за допомогою HIMARS

Так, за допомогою відстеження теплових аномалій на Донбасі в період з 10 по 15 липня, було зменшення кількості складів. Але з 15 липня – у цей день, за оцінками ISW, російські війська почали виходити з операційної паузи, кількість цих аномалій збільшилася.


Читайте також:


Залишити коментар: