Їх пов’язували родинні зв’язки: з’ясувалися несподівані деталі про розстріляне подружжя під судом



У Миколаєві суд обирає запобіжний захід стрільцю, який 30-го січня на очах у десятків свідків біля суду підійшов до подружжя Бєлових і впритул з мисливської рушниці убив обох, розповідає ТСН.

- джерело.

Прокуратура вимагає запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права застави. Обвинувачення у вбивстві Герасим Багірянц визнає, але свідчити проти себе відмовився. У суді присутня сестра вбитого Михайла Бєлова – вона наголошує, що Багірянц неодноразово погрожував її брату.

“Особисто я 27 січня давала свідчення і говорила про те, що він погрожує життю мого брата. Возить з собою рушницю. Слідчий не взяв до уваги. І брат запитав: “Що, мене застрелити повинні, щоб ви зрозуміли”, – розповідає Галина Бєлова.

Як виявилось Багірянц та убиті – далекі родичі, про це розповіла сестра Михайла Бєлова. Донька загиблого одружена з племінником Багірянца. Вони живуть у Сполучених Штатах Америки та виховують трьох дітей.

Як повідомлялося раніше, 10 років тому Багірянц позичив у Бєлових гроші. Під заставу залишив два будинки, а потім подарував їх своїм дітям. Аби скасувати дарчу, Бєлови подали до суду. Саме у день вбивства суд визнав договір дарування незаконним. Одразу після засідання Багірянц розстріляв позичальників.

Сам він наполягав, що гроші Бєловим давно віддав, але розписку в них не забрав, й вони, мовляв, вимагали в нього гроші, які він вже віддав.


Читайте також:


Залишити коментар: