Єгипетські курорти засипало снігом та градом: школи закриті, у готелях стоїть вода



Єгипетський курорт Хургада 1 січня 2022 року засипало снігом і градом внаслідок нестабільної погоди, що обрушилася на Єгипет. Через зливи деякі вулиці затопило. У Сафазі також пройшли сильні зливи.

- джерело.

У Єгипті випав сніг із градом - на курортах холодно, багато води та немає електрики - фото 1

У мухафазі Асьют, а також Шарм-ель-Шейху закрили школи 2 січня через погану погоду.



Міністр місцевого розвитку Махмуд Шаараві закликав громадян триматися подалі від дерев, рекламних щитів, ліхтарних стовпів і не заважати спеціальним вантажівкам збирати зайву воду, а водіїв – уникати руху на високих швидкостях та дотримуватися безпечних відстаней.

Шаараві також закликав до подальшого підвищення рівня готовності у провінціях, де спостерігаються погані погодні умови, та виділив у міністерстві операційні приміщення для цілодобового спостереження за ситуацією. Бо, за прогнозами, у Єгипті температура ще знизиться.


“Почалася тропічна злива. Через годину залило балкони всіх номерів. У кімнаті вода по щиколотку, просто тому що їй нікуди стікати. Вся територія обкладена плиткою. Чудова єгипетська фізика – вода тече крізь освітлення. Током поки що нікого не вдарило.У персоналу стан, який можна описати українським словом безпорадність. А все ось це описує кримськотатарське слово fikirsizlik – це коли мозок не включався ні на на одному етапі розвитку цього суспільства з часів фараонів».

 


Читайте також:


Залишити коментар: