Єгорова поскаржилася на погрози після скандалу з “воїнами-селюками”



Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка нещодавно заговорила про “селюків, які спілкуються суржиком і готові своє життя покласти”, заявила, що їй та її дітям почали надходити погрози.

- джерело.

Відповідний пост з’явився на її сторінці в Facebook. Ведуча також опублікувала уривок з інтерв’ю, де звучала фраза, і звернулася до журналістів та інших громадян.

“Раджу всім вам внести корективи в опубліковані вами матеріали і принести свої вибачення за заклики до насильства, погрози і наклеп, які звучать у мій бік, але головне – у бік моїх дітей”, – написала Єгорова.

За словами ведучої, всі матеріали “за фактом наклепу, погроз у соцмережах, формування завідомо неправдивої інформації та номери телефонів, з яких погрожували невідомі особи”, передали в поліцію, а відповідну заяву внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань.

“Також справу взято під особистий контроль одним із народних депутатів України з метою запобігання насильству над малолітніми дітьми і боротьби з тероризмом. У зв’язку з чим направлено депутатський запит, мета якого з’ясування всіх обставин і учасників цієї справи”, – зазначила жінка.

Єгорова заявила, що їй погрожують


Читайте також:


Залишити коментар: