Ясновидиця Ванга передбачила у 2022 році нестачу води, нову пандемію та розпад Росії



Після своєї смерті болгарська ясновидиця Ванга (вона померла в 1996 році) залишила численні записи з передбаченнями і видіннями. Багато хто з них здійснилися, вона попереджала про масштабні повені, пожежі, землетруси та інші лиха, від яких загине багато людей.

- джерело.



На цей раз британське видання The Mirror опублікувало передбачення Ванги на 2022 рік.

Так, на кінець наступного року Ванга прогнозує нестачу води, що призведе до політичних наслідків, а також захоплення віртуальної реальності. Люди, мовляв, “зникатимуть в Інтернеті” ще більше, ніж зараз.

Крім того, світ може атакувати ще одна пандемія, виявлена ​​цього разу у Сибіру. До людей вона потрапить нібито внаслідок зміни клімату.

Згідно з записів Ванги, у 2022 році відносини між Америкою та Росією не лише ускладняться, але можуть бути повністю припинені. Вихід із ситуації обов’язково буде знайдено, але, очевидно, не наступного року.

Проте азіатські зв’язки зміцнюватимуться, російсько-китайські відносини процвітатимуть – зростатиме торгівля, відбуватиметься обмін технологіями. Бідність через кризу збільшуватиметься, оскільки великі верстви населення не зможуть покращити своє фінансове становище. Ванга рекомендує людям перезарядитися світом і сподіватися на найкращі часи. Тільки так вони зможуть залишатися сильними та спокійними.

За прогнозами Ванги, наступного року Росія може поділитися на кілька країн. Москва не буде столицею, а частиною іншої країни. Сибір та Урал теж відокремляться.


Читайте також:


Залишити коментар: