“Якщо тебе не люблять – не випрошуй любов”: Баюл закуталася прапором США в День Незалежності України



Перша олімпійська чемпіонка в історії незалежної України зізналася в любові до Штатів.

- джерело.

Олімпійська чемпіонка з фігурного катання Оксана Баюл, яка напередодні відмовилась від українського громадянства, опублікувала новий пост у себе в соцмережах.

Колишня фігуристка в День Незалежності України виклала фото, де закуталася в зоряно-смугастий прапор США та широко усміхається.

“Якщо тебе не люблять – не випрошуй любов. Якщо тобі не вірять – не виправдовуйся. Якщо тебе не цінують – не доводь”, – написала Баюл під фотографією в Instagram і додала смайли сердечка та американського прапора.

https://www.instagram.com/p/CS8j_rlrnqR/?utm_source=ig_web_copy_link

Напередодні Баюл повідомила у соцмережі, що її не запросили на святкування 30 річниці Незалежності України. Фігуристка викликала в Мережі обурення своєю відмовою від українського паспорта. У відповідь Оксана заявила, що народилася “русской”, а помре американкою.

Нагадаємо, Оксана Баюл стала першою олімпійською чемпіонкою незалежної України з фігурного катання у 1994 році на Іграх у Ліллегамері (Норвегія). Також вона вигравала Чемпіонат світу-1993. Нині колишня фігуристка проживає у США.

Раніше спортсменка розповіла, що країна так і не віддячила їй за перше олімпійське золото. Ця судова тяганина обернулася гучним скандалом, адже відповідачем у справі стала і держава Україна. Суд спортсменка програла, і не відчувши необхідної підтримки від рідної країни, зокрема від Міністерства спорту, образилася на таке ставлення до себе.


Читайте також:


Залишити коментар: