“Якщо рольові ігри − вже нудно”: сексолог назвала 7 способів урізноманітнити секс



З часом майже у всіх відносинах виникають періоди, коли пристрасть згасає і сексуальне життя погіршується. Але все у ваших руках, якщо докласти трохи зусиль, все загориться, як на початку відносин.

- джерело.

Якщо рольові ігри − вже нудно, або ви зрозуміли, що акторська майстерність та розігрування різних сюжетів вдома – зовсім не для вас, не впадайте у відчай, є й інші способи поліпшити секс, розповіла “Здоров’ю 24” сексолог Галина Іванова.

Як урізноманітнити сексуальне життя

1. Фантазії.

Обговорюйте фантазії, розкажіть партнеру / партнерці свою і послухайте його / її. Не соромтеся: у всіх людей є фантазії, про які незручно говорити. Читайте також Сексолог пояснила, коли перегляд порно може зруйнувати стосунки

2. Навчання.

Сходіть на навчальні курси по техніці оральних ласк, наприклад, або мануальних. Ви навіть не уявляєте, скільки всього ви ще не вмієте.

3. Забави.

Завдання на вечір: помити партнера / партнерку в душі, але не торкатися руками. Він, звичайно ж, може помити і вас, але теж без рук.

4. Зміна обстановки.

Зніміть номер на добу в готелі свого міста. Виходить міні-відпустка, зміна атмосфери. Хоча з міста навіть і не виїжджали.

5. Почитайте еротичні розповіді один одному.

Наприклад, знайшли якесь оповідання, яке вас збуджує, почитайте партнеру / партнерці, потім нехай він / вона що-небудь зачитає вам.

6. Спробуйте секс у незвичних місцях.

Але без фанатизму, секс у громадських місцях карається законом.

7. Читання книг.

Не “Війну і Мир”, звичайно ж.Читання разом Камасутри, наприклад, цілком може розпалити пристрасть і внести різноманітність. Подивіться, погортайте разом, виберіть, що хочете спробувати.


Читайте також:


Залишити коментар: