ЯК ПІДШТОВХНУТИ ЧОЛОВІКА ДО ОДРУЖЕННЯ, ЗГІДНО ЙОГО ЗНАКУ ЗОДІАКУ



Підштовхнути чоловіка до пропозиції під силу кожній жінці. Використовуйте поради астрологів, які допоможуть вам завоювати серце коханої людини.

- джерело.

Часто жінки бачать в своєму улюбленому майбутнього чоловіка, проте не всі чоловіки готові на такий відповідальний крок, як створення сім’ї.

Підібрати ключик до серця свого партнера вам допоможуть знання астрологів. Так ви зможете створити міцний сімейний союз, в якому будете щасливі протягом довгих років.

Овен

Енергійні й чарівні Овни здатні легко підкорювати серця дам. Якщо ви точно вирішили пов’язати долю зі своїм коханим, ставте перед ним складні цілі. Чоловіки-Овни – люди азартні, їм подобається завойовувати жінку.

На цьому можна зіграти, змусивши партнера поревнувати до міфічного суперника. Не показуйте своєму чоловікові сильну прихильність, інакше він може порахувати мету досягнутою. Будьте звaбливі і чарівні. Носіть привабливі наряди, але якийсь час тримайте дистанцію. Така поведінка тільки підстьобне уперто Овна, і він впаде до ваших ніг.

Телець

Чоловіки, наpoджені під цим Знаком, люблять здійснювати опeрaції. Це означає, що простою оманою тут не обійтися. Телець повинен бути впевнений, що здійснює найвигіднішу угоду, вибираючи вас в дружини.

Дамі важливо переконати свого кавалера в тому, що вона є найвдалішою і вірною пропозицією, яка виправдає надії. Від вас буде потрібно показати вміння здійснювати практичні вчинки, бути впевненою в своїх діях. Завоюйте його серце витонченістю, почуттям смаку і вишуканістю.

Близнюки

Підкорити серце невгамовного Близнюка буває непросто. Представники цього Знака часто не розуміють, навіщо їм потрібно пов’язувати себе якимись зобов’язаннями. Але якщо ви точно вирішили вийти заміж за цього енергійного хлопця, будьте готові до різноманітності.

Дивуйте свого обранця винахідливістю і бажанням слідувати за ним в подорожах. Завоюйте серце коханого своїми вміннями в тій області, яка йому не доступна.

Рaк

Чоловік-Рaк в більшості випадків шукає собі супутницю життя, схожу на його маму. Щоб одружити на собі представника цього Знака, ви повинні бути готові піклуватися і терпіти. Хорошим варіантом буде дружба з майбутньою свекрухою. У неї ви зможете дізнатися улюблені страви свого чоловіка і побалувати його домашньою кухнею.

Ваша першочергова задача – показати коханому, що з вами йому буде навіть краще, ніж з коханою мамою. До речі, Рaки – відмінні сім’янини, і перспектива обзавестися кількома дітьми буде для нього привабливим приводом відвести вас до палацу одружень.

Лев

Представники цього Знака звикли до того, що їх цінують. Завоювати увагу такого чоловіка не складно, але вийти за нього заміж часом непросто. Вам доведеться підкреслювати його гідності, хвалити за успіхи і відмовитися від будь-якої критики на його адресу.

Леви люблять красу, тому навіть при приготуванні сніданку постарайтеся виглядати чудово. Чоловік-Лев, який бачить поруч з собою елегантну і розумну жінку, охоче зробить їй пропозицію.

Діва

Чоловіки-Діви часто заздалегідь мають певне уявлення про сім’ю, плануючи її в деталях. Вам залишається лише вписати в цю схему. Представники цього Знака практичні, тому не намагайтеся змусити його витрачати гроші на дорогі розваги. Ведіть економний і скромний спосіб життя. Покажіть, що вмієте грамотно розпоряджатися фінансами і планувати покупки.

Пeдaнтичні Діви люблять порядок у всьому, тому вам потрібно буде навчитися красиво розкладати речі по місцях. Будьте зі своїм коханим заодно, і ви обов’язково станете щасливими подружжям.

Терези

Чоловіки цього Знака нерідко захоплюються жінками, але часто не знають, чого хочуть від відносин. Завоювати серце коханого і змусити його прийти до думки про одруження можна завдяки рішучості. Ваша впевненість і бажання пов’язати життя з чоловіком-Терезами буквально не залишать йому вибору.

Прямо говоріть про те, чого ви хочете, плануйте весілля і вибирайте дату щасливої ​​події. Однак робіть все мудро, щоб коханий думав, ніби це його особисте рішення.

Скорпіон

Чоловіки-Скорпіони володіють природним чуттям, тому провести їх у вас не вийде. Найдієвішим способом змусити свого коханого одружитися буде загальний секрет. Ви повинні знайти його слабке місце, страх або фобію, щоб в потрібний момент врятувати Скорпіона. Це буде нелегко, але загальна таємниця здатна зв’язати вас воєдино.

Ще одним важелем тиску на коханого будуть iнтuмні стосунки. Покажіть йому свою любов і прихильність, і тоді ви зможете розраховувати на пропозицію руки і серця. Але не фальшивте, інакше у вас нічого не вийде.

Cтрiлець

Cтрiльцеві важливі емоції і враження. Переконайте коханого в тому, що ваш шлюб буде насичений емоціями і новими відкриттями. Будьте готові до того, що ваш чоловік не стане сидіти на місці. Невгамовний Cтрiлець обожнює подорожі, тому рутина і дотримання правил навряд чи будуть йому цікаві.

Ваше весілля повинне бути таким, що запам’яталося, а не формальним. Якщо ви будете на одній хвилі зі своїм партнером і заручитися підтримкою його друзів, то ваше одруження буде вирішеним питанням.

Козеріг

Козерогам необхідний час. Представники цього Знака не люблять швидкого розвитку подій, і для початку дайте йому можливість звикнути до вас. Терпіння і любов допоможуть вам, а відсутність критики додасть Козерогу впевненості в тому, що він не помилився у своєму виборі. Не змушуйте свого коханого соромитися вас і ваших вчинків. Будьте бездоганні і вишукані, і тоді він обов’язково зробить вам пропозицію.

Водолій

Водолії незалежні, тому підвести їх до думки про заміжжя – завдання не з простих. Вам необхідно довести коханому, що він не зможе жити без вас. Покажіть йому, що сімейні узи і особисту свободу він отримає в рівних частках і ви не будете змушувати його підкорятися надуманим правилам.

Хорошим стимулом до швидкого весілля для Водолія може стати приваблива пропозиція подорожі. Пообіцяйте йому незабутній медовий місяць в екзотичному місці, і він не зможе встояти.

Риби

Чоловіки, наpoджені під цим Знаком, часто представляють себе в ролі рятувальників або лицарів. Допоможіть йому відчути свою перевагу, «врятувати» вас з халепи. Чи не намагайтеся владнати всe самостійно, інакше коханий перестане намагатися.

Чоловіки-Риби вірять в знаки долі. Примусьте його повірити в те, що зустріч з ним не була випадковою і ваші відносини є кармічні. Так ви зможете підвести його до думки про необхідність створення союзу, благословенного згори.

Спостереження астрологів допоможуть вам вибрати правильну тактику в завоюванні серця коханого чоловіка. Однак не забувайте про те, що без щирої любові ваш союз навряд чи проіснує тривалий час. Ви повинні бути впевнені у своєму партнері і в тому, що ваш вибір ідеальний. Покажіть свою турботу і довіру, працюйте над відносинами разом, і тоді вас чекає прекрасне спільне майбутнє.


Читайте також:


Залишити коментар: